Bemutatkozás

Magamról

Dr. Piszker IrénDr Piszker Irén vagyok.

Fogorvosi diplomámat Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem, 1981-ben, majd ugyanitt szakvizsgáztam 1985-ben, azóta dolgozom folyamatosan, mint fog- és szájbetegségek szakorvosa.

Igyekeztem lépést tartani a fejlődéssel, mert ez idő alatt a szakmánk fantasztikus fejlődésen ment keresztül.

Elvégeztem olyan továbbképzéseket is, amik jogosítanak arra, hogy még szélesebb körű ellátást nyújthassak Pácienseimnek.

Lasergyógyászat, soft laser therápia, több szájsebészeti és implantológiai kurzus.

Beleástam magamat az esztétikai fogászat és a legmodernebb fogpótlások elkészítésének rejtelmeibe...hogy ezek közül melyiket végzem az attól függ mire van igény a környezetemben.

Vállalkozásomról

RendelőTevékenységemet, mint vállalkozó végzem. Magánorvosi tevékenységet folytatok, de szerződésem van az OEP-el, melynek keretében csaknem 7000 ember tartozik hozzám, jelen pillanatban ez 10 környező falu lakosságát jelenti.

Ezen kívül a legkülönbözőbb magán egészségbiztosítókkal van kapcsolatom, szerződésem. Ezek közül megemlíteném a HONVÉD Egészség Biztosítót, akikkel a legrégebbi a kapcsolatom és aminek keretén belül sok honvédségi dolgozót tudtam kezelni. Mivel a kezelésekről a pácienseim számlát kapnak, így azt minden magyar és külföldi betegbiztosítónál érvényesíthetik.

Kapcsolat

Magyarország, 8500 Pápa Veszprémi út 29.

Telefon:+36 89 311 000

Mobil:+36 20 35 17 466

E-mail: info@drpiszkeriren.hu


Copyright 2023 - Dr. Piszker Irén   Photos & Videos by ICandyFilms©